Parchet pentru baie si bucatarie

Parchet pentru baie?  Parchet pentru bucatarie? Parchet rezistent la apa?

Doua din cautarile comune ce se regasesc in cautarile pe Google.

Parchetul laminat este o pardoseala compozit, fibra de lemn cu rasina, care, in functie de calitate, rezista destul de bine in faza initiala la expunerea la umiditate.

Dupa cateva ore insa, parchetul laminat incepe sa se umfle si, datorita faptului ca este o pardoseala compozita, nu are capacitatea sa mai revina la dimensiunile initiale.

Parchetul din lemn stratificat, prin constructia sa, este o pardoseala cu o stabilitate superioara parchetului din lemn masiv. Are capacitatea naturala de a absorbi si ulerior resorbi umiditate, fapt ce ii confera o rezistenta la umiditate buna in cazul expunerii ocazionale. Daca expunerea este una de durata sau cantitatea de apa este una mare, nu va reusi sa compenseze cantitatea de apa acumulata cu cea resorbita si se va umfla.

Parchetul din lemn masiv reactioneaza destul de violent la expunerea la umiditate pe termen mediu sau lung, nefiind o alegere potrivita. Doar in cazul unui finisaj cu ulei, bine intretinut, rezistenta unui parchet de lemn este mai buna.

Pardoselile SPC, noua generatie de LVT, sunt un compozit de praf de piatra cu plastic, fapt ce le confera o rezistenta de 100% la apa.

Gama de produse cu sistem de imbinare click, este disponibila atat in decoruri cu aspect de lemn, cat si de piatra.

Montajul este facil, fiind necesara insa o suprafata cu planeitate buna. Datorita aportului de praf de piatra, acest tip de pardoseala este rigida si foarte stabila din punct de vedere dimensional.

In cazul gamei de 5 mm Herringbone si a celei de 6 mm, rezistenta la trafic este una extrem de buna, fiind clasa 33/42.

Decorurile au un aspect foarte natural, dupa instalare putand fi confundate cu cele de lemn natural.

Pentru a descoperi gama completa de decoruri si culori accesati https://parchetscandinav.ro/produse/pardoseli-lvt-kahrs/ .

  • Blog
  • Parchet pentru baie si bucatarie

Formular de contact

Pentru a vă îndruma către un distribuitor sau montator autorizat cât mai aproape de dumneavoastră, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Sunt interesat de:

Asigurăm respectarea strictă a regulilor privind utilizarea informațiilor cu caracter personal în interesul respectării vieții private:

  • Aveți oricând acces pentru a vizualiza, modifica sau șterge datele dumneavoastră cu caracter personal contactându-ne pe adresa or.vanidnacstehcrap@tcatnoc
  • Ne asigurăm că informațiile personale pe care le furnizați sunt tratate confidențial - GDPR
  • Nu vom vinde sau furniza informații cu caracter personal unor terțe părți decât dacă legea ne obligă să facem acest lucru sau prin decizia instanțelor