Parchet stratificat Arad

In general, marea majoritate a celor ce doresc sa achizitioneze un parchet stratificat in Arad opteaza pentru un produs economic.

Un decor ce se preteaza atat amenajarilor clasice, cat si a celor moderne, foarte usor de asortat.

Poate fi atat alegerea unei familii ce doreste o amenajare clasica, in tonuri de maron, cafeniu si bej sau a uneia ce doreste o amenajare moderna, minimalista, cu o pardosela mai inchisa la culoare, in contrast cu un mobilier in culori deschise, simple.

Finisajul este unul simplu cu lac de trafic.

Pretul promotional este de 90 de lei cu TVA. Pretul este valabil in limita stocului disponibil.

Exista insa si clienti care doresc sa achizitioneze un parchet cu un aspect mai deosebit, care sa ofere o personalitate aparte spatiului.

Atat in gama de produse de la Kahrs, cat si de la Karelia, puteti regasi o gama variata de finisaje unice, atat pe selectie rustica, cat si pe natur.

Exista o gama variata de parchet stratificat ce imita modelele clasice, dar si placi cu aspect foarte natural, cu noduri mari autentice si crapaturi chituite.

Pentru cei ce doresc o amenajare moderna exista o gama variata de produse baituite, periate, uleiate sau lacuite, cu efecte vintage sau stonewashed.

Gama de parchet triplu stratificat are sistem de imbinare dublu click, lucru ce permite atat montajul flotant, cat si lipit.

In sectiunea produse din site puteti descoperi peste 300 de decoruri, din care sigur unul este cel care vi se potriveste.

Aveti la dispozitie atat decoruri in tonalitati deschise, in format 3 sau 1 strip, cat si unele inchise, in special pe selectie rustica.

Pentru a va usura alegera produsului puteti accesa pagina de filtre produse sau cea de galerie inspiratie. Folosind simulatoarele online puteti sa va alegeti mai usor produsul, previzualizand cum va arata intr-o incapere. Aveti la dispozitie in sectiunea Inspiratie si brosurile noastre, care va pot ajuta sa alegeti un anumit produs.

  • Blog
  • Parchet stratificat Arad

Formular de contact

Pentru a vă îndruma către un distribuitor sau montator autorizat cât mai aproape de dumneavoastră, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Sunt interesat de:

Asigurăm respectarea strictă a regulilor privind utilizarea informațiilor cu caracter personal în interesul respectării vieții private:

  • Aveți oricând acces pentru a vizualiza, modifica sau șterge datele dumneavoastră cu caracter personal contactându-ne pe adresa or.vanidnacstehcrap@tcatnoc
  • Ne asigurăm că informațiile personale pe care le furnizați sunt tratate confidențial - GDPR
  • Nu vom vinde sau furniza informații cu caracter personal unor terțe părți decât dacă legea ne obligă să facem acest lucru sau prin decizia instanțelor