Parchet stratificat Timisoara

Parchet stratificat in Timisoara regasiti atat in magazinele de specialitate, cat si in retele do it yourself.

Daca doriti sa achizitionati un produs economic, stejarul Reddish este un parchet de stejar triplu stratificat calitate premium, sistem de imbinare 5G, fabricat din lamele cu reflexii rose.

Este un produs disponibil pe placa mare 2266 mm lungime, grosime de 14 mm, cu strat de uzura de 3,5 mm.

Finisajul este cu lac de trafic semilucios, rezistent si usor de intretinut.

Parchetul este disponibil in pachete de 3,41 mp.

Se poate aplica pe sisteme de incalzire in pardoseala, caz in care se recomanda montajul prin lipire cu adeziv.

Produsul este disponibil in cantitati limitate, deci profitati de aceasta oportunitate!

Daca doriti sa achizitionati un produs cu un finisaj mai deosebit, fie un parchet periat, uleiat, fie unul baituit intr-o anumita culoare, regasiti in showroomurile partenerilor nostri o gama variata de mostre de parchet din lemn stratificat Kahrs, Karelia sau Polarwood.

Va putem oferi si parchet dublu stratificat in Timisoara, optand pentru unul din produsele din gama Kahrs Spirit.

Aveti la dispozitie o gama variata de produse: parchet triplu stratificat de 10, 13, 14 si 15 mm grosime, parchet dublu stratificat.

Veti gasi cu siguranta produsul ce se potriveste cel mai bine amenajarii pe care vi-o doriti.

Buteti beneficia de consultanta si de servicii de transport si montaj.

In gama veti regasi si diverse finisaje sau modele de parchet, care va vor aminti de pardoselile de lemn clasice, dar si unele moderne, care pot pigmenta cu putina extravaganta.

Parchetul se poate monta atat lipit, cat si flotant, in functie de tipul de suport, de buget sau de durata de executie solicitata.

Suportul din ciment, sapa sau suportul din material lemnos trebuie sa aiba o planeitate cat mai buna, astfel incat pardoseala sa nu flambeze si sa nu scartaie in cazul unui montaj flotant.

  • Blog
  • Parchet stratificat Timisoara

Formular de contact

Pentru a vă îndruma către un distribuitor sau montator autorizat cât mai aproape de dumneavoastră, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Sunt interesat de:

Asigurăm respectarea strictă a regulilor privind utilizarea informațiilor cu caracter personal în interesul respectării vieții private:

  • Aveți oricând acces pentru a vizualiza, modifica sau șterge datele dumneavoastră cu caracter personal contactându-ne pe adresa or.vanidnacstehcrap@tcatnoc
  • Ne asigurăm că informațiile personale pe care le furnizați sunt tratate confidențial - GDPR
  • Nu vom vinde sau furniza informații cu caracter personal unor terțe părți decât dacă legea ne obligă să facem acest lucru sau prin decizia instanțelor