Blog parchet - informatii tehnice montaj parchet


Parchet Chevron

Noua colecție Chevron de la Kahrs reprezintă o preluare modernă a unui model clasic. Construcția ingenioasă a pieselor "pregătite", panourile tipizate,  asigura instalarea usoara si rapida.Designul cu muchii ascuțite, combinate cu cele naturale, variate ca si culoare și suprafața periata, sunt foarte atragatoare pentru ochi.

Colecția vine în patru culori: un alb cald,  o culoare unică gri, un stejar clasic patinat și maro închis afumat. Când este instalat, rezultatul este dramatic și exclusiv!

citește articolul


Cum se montează un parchet din lemn triplu stratificat

In primul rand, atunci cand achizitionati un parchet din lemn stratificat, recomandarea este sa solicitati distribuitorului sau producatorului detalii legate de montaj sau sa contractati servicii montaj profesional.

Montatorul ar trebui sa va emita o factura fiscala si un certifcat de garantie pentru serviciile prestate.

citește articolul


Instructiuni montaj parchet sistem 5G

CITITI CU ATENTIE ACESTE INSTRUCTIUNI inainte de a incepe montajul. Garantia oferita impune respectarea tuturor instructiunilor de montaj si intretinere si a conditiilor de acordare a acesteia, ce pot fi regasite pe site-ul nostru.

citește articolul

  • Info tehnic

Formular de contact

Pentru a vă îndruma către un distribuitor sau montator autorizat cât mai aproape de dumneavoastră, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Sunt interesat de:

Asigurăm respectarea strictă a regulilor privind utilizarea informațiilor cu caracter personal în interesul respectării vieții private:

  • Aveți oricând acces pentru a vizualiza, modifica sau șterge datele dumneavoastră cu caracter personal contactându-ne pe adresa or.vanidnacstehcrap@tcatnoc
  • Ne asigurăm că informațiile personale pe care le furnizați sunt tratate confidențial - Termeni și Condiții
  • Nu vom vinde sau furniza informații cu caracter personal unor terțe părți decât dacă legea ne obligă să facem acest lucru sau prin decizia instanțelor