Pardoseli furniruite Kahrs Life

Viața reală este plină de copii, animale de companie, jucării, sarcini zilnice și provocări - la care pardoseala ta trebuie să reziste.

Kährs Life este o pardoseala din lemn cu adevărat durabilă, care își păstrează frumusețea și aspectul natural de-a lungul anilor. Este rezistent la zgârieturi, rezistent la impact și ușor de curățat.

Colecția Life este formată din zece culori frumoase, de la tonuri mai albe, naturale, gri până la tonuri mai închise. Fiind una dintre cele mai dure pardoseli din lemn de pe piață, vă puteți uita în urmă chiar și după ani de utilizare și puteți spune:" Viața este frumoasă."

Kahrs lanseaza un nou concept de produse care face o legatura între podelele din lemn de înaltă calitate și pardoselile funcționale din vinil.
Combinând cele mai bune dintre cele două lumi - aspectul natural al parchetului cu proprietăți apropiate de podeaua de vinil, la prețuri percepute ca fiind mai accesibile decât cele ale pardoselilor existente din lemn.

6 motive pentru care merita sa alegi produsele din gama Kahrs Life

1. Sunt pardoseli din lemn foarte rezistente

2. Cea mai bună rezistență la uzură din clasă – făcută pentru a dura chiar și în utilizarea comercială

3. Instalare rapidă și ușoară cu îmbinare 5G

4. 15 ani garantie

5. Ideal pentru renovare

6. Zece noi culori elegante

Durabilitate

Lacul mat de top de la Kährs Life păstrează senzația naturală a lemnului, oferindu-i în același timp performanțe remarcabile. Cu o rezistență excelentă la uzură și impact, Kährs Life este proiectat să reziste - chiar și în cazul utilizării comerciale. Rezistenta la impact este una foarte buna, spre deosebire de parchetul din lemn, datorita duritatii miezului de HDF. De asemenea, rezistenta la uzura este conforma clasei 33, iar suprafata este rezistenta la apa.

Confort

Kährs Life , gama de pardoseli furniruite, rămâne stabilă în ciuda fluctuațiilor de temperatură interioară și umiditate. Poate fi instalat pe încălzire prin pardoseală, lângă ferestre mari și chiar lângă șeminee. Kährs Life este prietenoasă cu cei care prefera sa mearga cu picioarele desculțe.

Autentic

Produsele au un aspect foarte elegant, pentru stratul de uzura se foloseste cea mai bună selecție de stejar natur sau nuc cu doar câteva noduri. Este conceput pentru a evidenția frumusețea naturală a lemnului și pentru a-și păstra aspectul exclusivist.  Kahrs Life vine într-o varietate de dimensiuni de placa, așa că este ușor să-ți găsești preferatul. Produsele din gama 1 strip, tip dusumea stejar sau nuc au microbizot pe toate cele patru laturi.

Usor de instalat

Kährs Life este perfect pentru renovare și poate fi instalat deasupra unei podele existente, cu planeitate buna. Cu grosimea sa de 7 mm, se potrivește bine cu pragurile și ușile existente, ceea ce economisește timp și bani în timpul renovării. Sistemul nostru de îmbinare 5G asigură o instalare ușoară și permite ulterior si reinstalare.

Aceasta gama de pardoseli furniruite are o arie de aplicabilitate foarte extinsa, de la apartamente, la spatii de birouri sau camere de hotel.

Detalii despre produsele din aceasta gama le regasiti in pagina dedicata Kahrs Life.

  • Info tehnic
  • Kahrs Life - pardoseli furniruite premium

Formular de contact

Pentru a vă îndruma către un distribuitor sau montator autorizat cât mai aproape de dumneavoastră, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Sunt interesat de:

Asigurăm respectarea strictă a regulilor privind utilizarea informațiilor cu caracter personal în interesul respectării vieții private:

  • Aveți oricând acces pentru a vizualiza, modifica sau șterge datele dumneavoastră cu caracter personal contactându-ne pe adresa or.vanidnacstehcrap@tcatnoc
  • Ne asigurăm că informațiile personale pe care le furnizați sunt tratate confidențial - GDPR
  • Nu vom vinde sau furniza informații cu caracter personal unor terțe părți decât dacă legea ne obligă să facem acest lucru sau prin decizia instanțelor