Parchet tip chevron

Noua colecție Chevron de la Kahrs reprezintă o preluare modernă a unui model clasic. Construcția ingenioasă a pieselor "pregătite", panourile tipizate,  asigura instalarea usoara si rapida.Designul cu muchii ascuțite, combinate cu cele naturale, variate ca si culoare și suprafața periata, sunt foarte atragatoare pentru ochi.

Colecția vine în patru culori: un alb cald,  o culoare unică gri, un stejar clasic patinat și maro închis afumat. Când este instalat, rezultatul este dramatic și exclusiv!

Chevronul a fost considerat intotdeauna un simbol al puterii, al belsugului. Inca din neolitic cei doi de V ce tintesc in sus au fost regasiti pe diverse scrieri si inscriptii, ca definitie a belsugului, fertilitatii.

Ulterior, simbolul a fost asociat cu masoneria si in final, s-a regasit in simbolistica militara, ca si recunoastere a gradului, a unui anumit statut.

Parchetul ce transpune pe pardoseala acest simbol, parchetul de tip Chevron, s-a regasit doar in locatii selecte, cum ar fi: castele medievale, case sau conace ale nobililor, muzee de renume, sali de teatru, locatii cu o anumita prestanta.

Acest tip de parchet nu poate fi decat piesa centrala a amenajarii respective. Toate celelate elemente decorative vor trebui raportate la el.

Parchetul Chevron de la Kahrs, finisat partial manual, are fiecare lamela periata, usor patinata, iar bizotul dintre lamele, cu imperfectiunile specifice unei pardoseli autentice, nu fac decat sa scoata in evidenta latura geometrica a modelului.

Culorile sunt si ele atent selectate, cu variatii de tonalitate uneori pronuntate, menite sa ofere un aspect cat mai autentic, cat mai natural.

Placile sunt de dimensiuni mari, in fiorma de paralelipiped, usor de instalat. Pentru detalii privind montajul puteti accesa pagina de info tehnic dedicata.

Acest tip de pardosela necesita instalarea de catre un parchetar profesionist, daca doriti sa va bucurati de tot ceea ce va poate oferi.

Alte tipuri de modele, dutch pattern, french pattern, le regasiti in colectia European Renaissance.

Formular de contact

Pentru a vă îndruma către un distribuitor sau montator autorizat cât mai aproape de dumneavoastră, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Sunt interesat de:

Asigurăm respectarea strictă a regulilor privind utilizarea informațiilor cu caracter personal în interesul respectării vieții private:

  • Aveți oricând acces pentru a vizualiza, modifica sau șterge datele dumneavoastră cu caracter personal contactându-ne pe adresa or.vanidnacstehcrap@tcatnoc
  • Ne asigurăm că informațiile personale pe care le furnizați sunt tratate confidențial - Termeni și Condiții
  • Nu vom vinde sau furniza informații cu caracter personal unor terțe părți decât dacă legea ne obligă să facem acest lucru sau prin decizia instanțelor